Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 
2310 420 307

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

Τρόποι αποστολής

 • Αποστολές εντός Ελλάδας

  Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ courier. Η ΕΛΤΑ courier καλύπτει τις αποστολές στο σύνολο της χώρας, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές. Όπου χρειαστεί ενεργοποιείται αυτόματα συνεργασία με το ταχυδρομείο. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό αποστολής.

  Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

  Χρόνος αποστολής/παράδοσης

  Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός μίας (1-2) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της.

  Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

  Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με την περίπτωση.

  Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

  Τα έξοδα μεταφορικών ποικίλουν ανάλογα με την παραγγελία σας και τον τόπο αποστολής. Γενικά ισχύουν τα εξής:

  • Για αγορές άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αγορές κάτω των 35€ η ενιαία χρέωση είναι 3,00 €. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 2kg, η ενιαία χρέωση αυξάνεται κατά 1€ για κάθε ένα επιπλέον κιλό.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε διαθέσιμοι στο 2310 420 307 ή με e-mail στο info@popstyle.gr